Coaching-, counseling- en therapiepraktijk Klim-Op

Over mij

Ik ben Annemarie Sulkers en geboren in 1966. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen zonen. Sinds 1984 ben ik werkzaam in de zorg. Ik ben gestart als (kinder)verpleegkundige. Na jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt ben ik als bedrijfsverpleegkundige in een bedrijfsgezondheidsdienst gaan werken en later als maatschappelijk werker. Ik heb daarvoor ook alle benodigde diploma's gehaald. Daarna ben ik als casemanager dementie gaan werken. Al jaren ervaring in de hulpverlening dus.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk Klim-Op waar ik mensen met psycho-sociale problemen help weer grip op hun leven te krijgen. Mijn praktijk heeft een nauwe samenwerking met verschillende psychologen praktijken.

Naast maatschappelijk werker ben ik ReAttach therapeut en opleider, zie menu 'Training'. Tevens ben ik geschoold in de MatriX-methode en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

In 2020 heb ik de opleiding toch coach/counseler aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gedaan.

Anderen noemen mij betrokken, empathisch, niet oordelend en open. Ik creëer een veilige plek waar ook ruimte is voor humor.

 

Bij Annemarie geweest vanwege het gevoel te kort te schieten op een aantal vlakken en daaraan gerelateerde onzekerheid. 
Ik merkte al snel dat ik mij minder onzeker voelde en dichter bij mezelf bleef en dit me makkelijker ging. Tijdens de gesprekken met Annemarie die over de binnen en buitenwereld gingen heb ik echte eye openers gekregen. De manier van vragen stellen van Annemarie zorgde ervoor dat ik mij erg op mijn gemak voelde. Verrassend vond ik het hoe snel we hij de kern kwamen, zonder het gevoel te hebben dat ik daar veel moeite voor moest doen. VerVolgens hielp Annemarie mij op weg om duidelijke handvatten te creëren om hier verder mee te kunnen, en om naar terug te grijpen wanneer het nodig is, op een laagdrempelige manier. Door de methode die ze gebruikt keek ik naar mijn binnenwereld en mijn buitenwereld, wat ik verhelderend vond omdat het zorgt voor nieuwe inzichten.

Jeanette van E.

 

Ik ben bij Annemarie terecht gekomen omdat ik last had van angsten en onzekerheden, waardoor het altijd vol zat in mijn hoofd. Annemarie heeft mij geholpen om de chaos te verminderen en voor rust in mijn hoofd te zorgen. Annemarie is een lieve rustige vrouw die je gelijk welkom laat voelen. Ze stelt je gelijk op je gemak en heeft een open ontspannen houding, waardoor je je ook meer open durft te stellen bij haar. Ik heb hierdoor flinke stappen kunnen zetten samen met Annemarie. Ik ervaar veel minder spanningen en heb bijna geen last meer van onzekerheden. Ik heb het gevoel dat alles veel meer op orde is in mijn hoofd en de rust is teruggekeerd. Wat ik ook altijd als prettig heb ervaren is dat Annemarie niet bang is om haar eigen kwetsbaarheden en onzekerheden te delen iets wat haar meteen menselijk maakte, hierdoor kreeg ik ook meteen het idee dat ze me echt begreep. Annemarie is gewoon een mooi en oprecht mens en ik heb veel aan haar gehad, dank je wel Annemarie hiervoor!.

Juliette T.

 

Annemarie Sulkers

06-55151514
sulkers@zeelandnet.nl